Το κατάστημα

Μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας εδώ και 76 χρόνια.

Ξεκινώντας πάντα από το κρέας, που είναι και η οικογενειακή μας παράδοση, τρίτη γενιά πλέον, φτιάξαμε ένα σύγχρονο κατάστημα που σας προσφέρει όλα όσα δίκαια απαιτεί ένας καταναλωτής σήμερα: αδιαπραγμάτευτη και σταθερή ποιότητα, εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Και το επιτυγχάνουμε χάρη στη γνώση, την εμπειρία μας, τον προσωπικό μας κόπο, και την προσοχή που δίνουμε σε κάθε λεπτομέρεια.

Ως απόγονοι της οικογένειας Μαλικιώση από τα Τρίκαλα, τιμάμε σταθερά την παράδοση και το μεράκι για το καλό και αγνό κρέας. Με το ίδιο ακριβώς μεράκι αντιμετωπίζουμε και κάθε άλλο προϊόν που μπαίνει στα ψυγεία ή στα ράφια μας (τυροκομικά, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, κατεψυγμένα ψάρια και λαχανικά, τρόφιμα, delicatessen κ.τ.λ.), για να κρατάμε ψηλά τον πήχη της ποιότητας.

Όλοι οι προμηθευτές μας είναι ελεγμένοι και πιστοποιημένοι σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την ποιότητα του κρέατος. Σε κάθε νέο εν δυνάμει προμηθευτή πραγματοποιούμε επίσκεψη με δικό μας τεχνολόγο τροφίμων που διενεργεί δειγματοληπτικούς ελέγχους ποιότητας και επιβεβαιώνει την κατάσταση των εγκαταστάσεων καθώς και των διαδικασιών που ακολουθούνται.

ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ